Se spune că luna Ianuarie este una slabă în vânzări conform mai multor studii efectuate în trecut dar asta nu înseamnă că nu avem reduceri bune. Chiar dacă vânzările retailerilor pot fi mai mici asta nu ne poate face să nu profităm de reducerile oferite de aceștia, mai ales în cazul în care ne dorim un anumit produs.

Quickmobile organizează în această perioadă o campanie de reduceri unde utilizatorii pot să își achiziționeze telefoane, tablete sau diferite accesorii pentru acestea la prețuri numai bune de vânat. O să vă prezint în continuare câteva din ofertele puse la dispoziție.

La categoria telefoane și tablete putem discuta despre proaspătul Asus ZenFone Zoom la un preț de 2300 de lei, Xperia M5 de la Sony la 1600 de lei, HTC Desire 626G la 780 lei sau de iPad Pro la 4000 de lei. Pot menționa că phabletul de la Asus este cel cu 64GB spațiu intern de stocare și are o cameră foto principal cu un senzor de 13MP cu autofocus, OIS și zoom optic 3X iar tableta iPad este cea cu 32GB spațiu intern de stocare și conectivitate WiFi. Dacă sunteți în căutarea unui nou smartphone atunci aceste oferte cu siguranță vă sunt pe plac.

Mai putem găsi în oferta magazinului și GoPro Hero 4 Session la doar 1783 lei, drona DJI Phantom 3 de la 3832 lei sau mănușile Touchscreen la 36 de lei, un accesoriu aproape indispensabil pentru această perioadă.

Retailerul are la vânzare și carduri cadou în valoare de 50, 100 sau 500 de lei pe care le puteți face cadou persoanelor dragi, o idee bună aș putea spune.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.