Free cookie consent management tool by TermsFeed

Căștile N-Credible N-Tune produse de Monster reprezintă o alegere bună pentru o pereche de căști ce poate fi folosită cu ușurință la laptop, pc sau chiar la telefon mulțumită microfonului integrat. La un preț de nivel mediu, această pereche de căști vi se poate potrivi de minune iar calitatea sunetului redat vă încânta.

GSMnet ne-a pus la dispoziție o pereche de căști de la Monster de culoare roșie așa că vă pot prezenta câteva informații despre acestea. Alegerea unei perechi de căști poate deveni uneori o treabă destul de grea iar recomadările ne atrag către diferite produse, unele mai bune iar altele mai puțin bune.

N-Credible N-Tune reprezintă o alegere bună pentru oricine ce dorește de la o pereche de căși un sunet clar la un preț accesibil. Acestea sunt capabile redea foarte bine bine și clar sunetele iar frecvențele joase redate impecabil vă vor încânta auzul. Materialele sunt de o bună calitate, impresionantă chiar, din punctul meu de vedere.

În pachet o să găsiți perechea de căști, cablul pentru conectare ce include și microfonul dar și o husă din material textil ce se poate dovedi utilă pentru transport. Căștile sunt de tip on-ear, se așează foarte bine pe urechi și izolează foarte bine sunetul din exterior pentru a vă putea bucura de sunetul muzicii de calitate fără a crea vreun fel de disconfort. Banda de susținere este întărită cu o bandă interioară dintr-un material mai dur, pare a fi un aliaj metalic iar partea de sus este acoperită cu un material ce imită pielea care acoperă un burete foarte plăcut la atingere.

Cablul audio ce conectează căștile la laptop sau telefon include și un microfon dar și un mic buton ce permite controlarea apelurilor de pe telefon, asemănător unui dispozitiv de tip handsfree. La un capăt al cablului avem un jack audio obișnuit de 3,5mm iar la un altul găsim un jack de 3,5 mm de tip combo ce include pe lângă conexiunea celor două canale audio și conexiunea pentru microfon.

Căștile se potrivesc de minune alături de orice dispozitiv cu o mufă jack de 3,5mm. Mulțumită unui unui buton de control denumit ControlTalk și al microfonului, acestea pot fi folosite cu ușurință ca hands-free alături de un telefon sau tabletă. Cablul audio este îmbrăcat într-un material plastic moale ce ajută la împiedicarea încurcării așa că această grijă dispare. Mufele de la capete sunt aurite iar partea ce se conectează la sursa audio este curbată la 90 de grade pentru a nu crea vreun disconfort, mai ales în cazul folosirii alături de un laptop.

Așa cum am spus și mai sus, calitatea sunetului este impresionantă, bass-ul este destul de detaliat și vă oferă un nivel de confort mare așa că le puteți folosi perioade îndelungate fără probleme. Mie mi-au plăcut foarte mult și mi-au lăsat o impresie foarte bună, chiar mai bună decât mă așteptam. Vizitați pagina noastră de Facebook pentru mai multe imagini: TechCafeRo.

Căștile Monster N-Credible N-Tune sunt disponibile la magazinul online GSMnet la un preț de aproximativ 250 de lei (redus de la 500 de lei).

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.