Free cookie consent management tool by TermsFeed

Vodafone România a publicat informațiile financiare ale companiei pentru primul trimestru al anului fiscal 2015-2016, trimestru ce s-a încheiat pe data de 30 iunie 2015, conform rezultatelor oferite de Vodafone Group Plc..

Informațiile oferite de companie cuprind:

  • aproape 9 milioane de clienți;
  • ARPU (venitul lunar mediu per utilizator) mobil de 6,1 Euro;
  • venituri în valoare de 166,8 milioane de Euro (veniturile din servicii au crescut cu 5,7% față de aceiași perioadă a anului trecut);
  • consumul de date mobile a crescut cu 128,7% comparativ cu aceiași perioadă a anului trecut.

Rata de penetrare a telefoanelor în baza de utilizatori a crescut cu 6 puncte procentuale în trimestrul încheiat la 30 iunie 2015, în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Printre serviciile de telefonie mobilă, compania mai oferă utilizatorilor și alte unelte, putem enumera pe cele mai recente: Smart Archive și Backup+.

Aplicația Vodafone Smart Archive, utilizatorii business ai companiei pot beneficia de acces rapid și sigur la documentele arhivate electronic. Aplicația permite gestionarea arhivelor electronice alături de stocarea acestora, în siguranță, în cloud.

Aplicația Vodafone Backup+ oferă utilizatorilor spațiu de stocare în cloud de 25GB pentru un an fără un cost suplimentar. Aceasta este compatibilă cu sistemele Android și iOS și este pusă la dispoziție utilizatorilor ce sunt clienți noi ai Dropbox. Utilizatorii pot folosi aplicația pentru sincronizarea contactelor sau pentru backup-ul fișierelor media în cloud.

Notă: Vodafone România raportează rezultatele financiare în funcţie de anul fiscal britanic, care începe la 1 aprilie şi se încheie la 31 martie. Rezultatele raportate astăzi corespund primului trimestru al anului financiar în curs, 2015-2016.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.