Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cel mai cool festival de tehnologie anunță dream team-ul speaker-ilor care conduc cele cinci summituri București, 28 aprilie. Bucharest Technology Week, evenimentul care le aduce românilor cele mai importante noutăți din domeniu, anunță lista speaker-ilor internaționali și a topicurilor abordate în cele 4 zile de conferințe, găzduite de Hotel Athénée Palace Hilton. De asemenea, expoziția indoor din Hotelul Hilton propune soluții de business targetate pe fiecare summit în parte.

Din 23 până în 26 mai, sunt programate 5 summituri dedicate profesioniștilor din mai multe industrii, grupate pe domenii strâns corelate cu tehnologia: Innovation, HR, Sales, Java și PHP. Sfârșitul săptămânii, (26-28 mai), este rezervat expoziției outdoor, din Piața George Enescu, de lângă Ateneul Român, unde sunt invitați toți fanii tehnologiei dornici să testeze gadgeturi și soluții inovative.

Capetele de afiș sunt:

  • Gaël Langevin – designer, sculptor & creator francez. De peste 25 de ani lucrează pentru cele mai mari branduri din lume. Din 2012, și-a început propriul proiect open source, InMoov – primul robot printat 3D de mărimea unui om. Cu acest proiect va veni în premieră, în România, la Bucharest Technology Week.
  • Dr. Reza Moussavian – Senior Vice President al diviziei HR „Digital & Innovation” Deutsche Telekom AG – este cel mai important om al renumitei companii germane în zona de digitalizare și inovare în HR.
  • Spencer Waldron – regional european director la Prezi. Va vorbi profesioniștilor din vânzări despre rolul decisiv al prezentărilor de business. Principiul său: Prezentările sunt mai mult decât niște simple slide-uri cu design atractiv.
  • Andrzej Grzesik – este un tânăr expert căruia îi plac sistemele de calcul distribuit în toate formele. Lucrează în cod încă de la vârsta de 8 ani, se declară un mare fan al simplității și este mândru să fie cu adevărat un JavaOne Rockstar speaker.
  • David McQueen – om de afaceri, First Class speaker în Business Communication, este unul dintre liderii internaționali în coaching.

„Cele 5 summituri din cadrul Bucharest Technology Week sunt adevărate oportunități oferite managerilor români de a întâlni profesioniști recunoscuți la nivel internațional și de a învăța din experiența acestora. Totodată, accesul la cele mai recente tendințe și strategii internaționale reprezintă o bună ocazie de a dezvolta business-ul local. Informațiile și experiențele împărtășite în timpul conferințelor dau participanților impulsul necesar de a se plasa în avanpostul inovației”

– a declarat Cătălina Manea, project manager Bucharest Technology Week.

Printre principalele topicuri se numără:

  • Innovation: Open Source 3D Printed Robotics. Construirea unei cuinovație.
  • HR: Talent Management și Digitalizarea departamentului de HR/ResuSales: Cold
  • Calling și (Arta) Prezentarilor Conversationale
  • PHP: PHP 7 și Optimizarea website-urilor la scară mare.
  • Java: Microservicii și Big Data.

Mai multe informații puteți găsi pe techweek.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.