Free cookie consent management tool by TermsFeed

A avea propria retea wireless atunci cand calatoriti poate fi esentiala, in special daca doriti sa transformati retea de internet a camerei de hotel in una wireless pentru tableta sau smartphone iar D-Link DIR-505 SharePort Mobile Companion este un dispozitiv care poate face asta.

router wireless portabil d-link dir-505

Ca si TP-Link TL-WR702N Wireless N Nano Router, router-ul D-Link DIR-505 este un dispozitiv mic si portabil in care puteti introduce cablul de retea si puteti beneficia de o legatura wireless la internet.

Acesta poate lucra ca si un repetator wireless, extinzand raza unei retele Wi-Fi si se poate comporta ca un hotspot wireless. Toate aceste optiuni pot fi selectete printr-un comutator plasat pe dispozitiv.

O facilitate interesanta a acestui dispozitiv este ca adaptorul de retea este inlus in carcasa lui, acest lucru il face foarte usor de transportat.

Din pacate, in designul router-ului, portul USB si portul Ethernet sunt plasate in josul carcasei, lucru ce poate fi inconfortabil daca priza de alimentare este prea aproape de podea, iar daca doriti sa il folositi ca pe un incarcator va trebui sa detineti separat un cablu USB.

Puteti accesa si imparti orice fisier de pe un stick USB, lucru foarte util, iar setarea router-ului nu este dificila.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.