Samsung a lansat ATIV Book 9 Pro: primul său laptop 4K

Samsung ATIV Book 9 Pro

Samsung a lansat ieri noul laptop ATIV Book 9 Pro, primul laptop al companiei ce ruleazză o rezoluție 4K. ATIV Book 9 Pro are un ecran cu diagonala de 15,6 inci ce afișează o rezoluție de 3840×2160 pixeli cu suport pentru touchscreen alături de un procesor Intel COre i& 6700HQ ce rulează la o frecvență de 2,6GHz, 8GB capacitate a memoriei RAM, 256GB spațiu intern de stocare prin intermediul unui SSD și grafică NVIDIA GeForce GTX 950M cu 2GB capacitate a memoriei video dedicate.

Alte detalii ale noului laptop includ tastatura iluminată, 4 difuzoare integrate cu o putere de 2W fiecare, camera web HD si o baterie ce poate oferi o autonomie de până la 6,5 ore de funcționare. La nivel de porturi putem găsi un port USB 3.1 Type C, trei porturi USB 3.0 Type A, port HDMI cu ieșire 4K, microfon și un cititor pentru carduri SD. ATIV Book 9 Pro rulează sistemul de operare Windows 10.

Ca și preț, noul laptop are un preț recomandat de aproximativ 1600$ și va fi disponibil din această lună pe site-ul Samsung. Nu avem informații despre disponibilitatea acestuia în Europa.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus