Free cookie consent management tool by TermsFeed

Camera Gear 360 este un alt gadget nou lansat de Samsung astăzi, în cadrul conferinței de presă de dinainte de MWC 2016. Noul gadget este dedicat exclusiv entuziaștilor realității virtuale.

Dacă sunteți dornici pentru crearea de conținut pentru realitatea virtuală sau poate doriți să vă filmați amintirile la 360 de grade atunci veți fu încântați să aflați că Samsung a lansat Gear 360 astăzi. Dispozitivul permite înregistrarea conținutului video și audio la 360 de grade în jur permițând deținătorilor Gear VR să se simtă ca și cum se află exact în locul filmării.

Gear 360 are doi senzori foto CMOS de 15MP, de tip fisheye (ce pot face captură video la o rezoluție de 3840×1920 pixeli). Gadgetul este capabil să vadă totul dintr-o încăpere iar apoi să facă conținutul disponibil pentru Gear VR. Utilizatorii unui smartphone din gama Galaxy de la Samsung vor avea posibilitatea de a vizualiza ceea ce captează gear 360 în direct. Mai mult de atât, clipurile pot fi distribuite cu ușurință pe rețelele de socializare, pe serviciile precum Google Maps sau Street View.

Noua cameră are un slot pentru card microSD ce poate avea o capacitate de până la 128GB, ecran PMOLE cu o diagonală de 0,5 inci, este certificată IP53 devenind astfel rezistentă la apă și praf. Alte detalii mai includ conexiune Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), WiFi Direct, Bluetooth v4.1, NFC, USB 2.0 iar bateria folosită are o capacitate de 1,350mAh.

Samsung susține că noua cameră Gear 360 va fi disponibilă undeva pe la jumătatea acestui an dar nu a oferit nici o informație despre preț.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.