Free cookie consent management tool by TermsFeed

Samsung a creat destulă vâlvă atunci când a lansat Chromebook 2. Laptop-ul a fost primite bine de utilizatori primind numai cuvinte de laudă. Luna trecută, Samsung a anunțat un succesor pentru Chromebook 2 în acdrul CES, noul laptop Chromebook 3. Compania nu a oferit atunci o dată exactă când acesta va fi disponibil dar se pare că noul produs a ajuns pe site-ul unui retailer la un preț de invidiat.

Laptop-ul Chromebook 3 este afișat pe site-ul retailerului Adorama la un preț de doar 200$ fiind astfel cel mai accesibil produs din categoria laptop-=urilor dedicate bugetelor reduse. Destinat unităților de învățământ și afacerilor mici, Chromebook 3 are și o carcasă rezistentă din magneziu iar dacă specificațiile sale nu sunt foarte impresionante, acest fapt se poate explica prin prisma prețului său.

Ca și specificații tehnice, noul laptop are un ecran cu diagonala de 11,6 inci ce afișează rezoluția de 1366×768 pixeli alături de un peocesor Intel Celeron N3050 din familia Braswell și grafică integrată Intel HD, 16GB spațiu intern de stocare și 2GB capacitate a memoriei RAM.

Alte detalii tehnice mai includ conexiunea WiFi, Bluetooth 4.0, slot pentru cardurile microSD, port HDMI și două difuzoare stereo. Samsung susține că noul Chromebook 3 poate fi utilizat până la 11 ore.

Noul laptop Samsung Chromebook 3 cu Chrome OS este un dispozitiv ușor și elegant iar la un preț de achiziție de doar 200$ poate fi o soluție viabilă pentru un utilizator ce nu cere multă putere de la sistemul său.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.