Lenovo și-a confirmat prezența la evenimentul Mobile World Congress 2016, eveniment ce va avea loc în perioada 22-25 Februarie, în Barcelona, Spania. Lenovo ne-a oferit o imagine intrigantă a unui dispozitiv ce pare a avea o carcasă din metal, așa cum puteți vedea în imaginea de mai jos:

Lenovo la MWC 2016
Lenovo la MWC 2016

În luna Ianuarie, Lenovo a lansat, oficial, noul smartphone Lemon 3 în China, smartphone ce este comercializat cu un preț de aproximativ 107$. Specificațiile acestuia includ un ecran FullHD cu diagonala de 5 inci alături de un procesor Snapdragon 616 cu opt nuclee. La MWC 2015, Lenovo a lansat modelul A7000 alături de telefonul Vibe Shot așa că ne așteptăm ca în acest an să vedem versiunea îmbunătățită a Lemon 3 și anume Lenovo Lemon 3 Plus cu carcasă din metal.

Lemon 3 este un smartphone cu un ecran de 5 inci așa că ne putem aștepta ca Lemon 3 Plus să folosească un ecran cu diagonala puțin mai mare, de 5,5 inci ce va folosi tot rezoluția FullHD.

Posibilele specificații ar putea includ același procesor Snapdragon 616 cu opt nuclee dar și 3GB capacitate a memoriei RAM și 32GB spațiu intern de stocare. Pe lângă bateria cu o capacitate mai mare, nu ne așteptăm la prea multe schimbări din punct de vedere al specificațiilor hardware.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.