Samsung Polonia a prezentat recent Galaxy Note 3 Neo, in esenta, un Note 3 mai ieftin. Chiar daca noul dispozitiv este o versiune mai ieftina a Note 3, acesta are specificatii mai mari fata de alte produse din categoria sa. Note 3 Neo vine in doua formate: o versiune 3G si un model LTE+. Modelul LTE+ are un procesor hexa-core alcatuit din doua procesoare Cortex-A15 de 1.7GHz si patru procesoare Cortex-A7 de 1.3GHz. Versiunea 3G (HSPDA+ 21MBps) foloseste un procesor quad-core de 1.6GHz.

La nivel de software, ambele versiuni ale dispozitivului ruleaza Android 4.3 Jelly Bean si vin cu functiile Note 3: S-Pen, Air Command, S Note etc. Dispozitivele au ecrane HD Super AMOLED cu dimensiunea de 5.5 inch si carcase din piele. Alte specificatii includ o baterie cu capacitatea de 3100mAh, o camera fto principala de 8Mp si o camera foto frontala de 2MP, 2Gb memorie RAM, port infrarosu, NFC, WiFi 802.11a/ac/b/g/n, spatiu intern de stocare cu capacitatea de 16GB extensibil printr-un card microSD cu inca 64GB.

Cu siguranta specificatiile nu suna rau pentru un dispozitiv mai ieftin fata de fratele sau de top. Samsung va lansa noul dispozitiv in intreaga luma fara Anglia si SUA.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.