Galaxy Note 3 Neo nu este singurul dispozitiv de la Samsung ce a fost prezentat astazi. Samsung a anuntat Galaxy S4 Black Edition si Galaxy S4 Mini Black Edition. Aceste doua telefoane au fost prezentate in Rusia si ar trebui sa ajunga pe piete in luna Februarie. Galaxy S4 Black Edition este de fapt doar Galaxy S4 GT-i9505 (modelul 4G) ce are schimbata doar carcasa de pe spate care este, in acest model nou, din piele, ca si la Galaxy Note 3.

Specificatiile Galaxy S4 Black Edition sunt aceleasi ca la Galaxy S4, acesta are un ecran FullHD AMOLED de 5 inch, o camera foto principala de 13Mp cu blit, o camera foto frontala de 2MP, un procesor quad-core de 1.9GHz, 2GB de memorie RAM, 16Gb spatiu intern de stocare extensibil printr-un card microSD, conectivitate 4G LTE, WiFi, Bluetooth, GPS si o baterie cu capacitatea de 2600mAh. Galaxy S4 Black Edition ruleaza sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean.

Galaxy S4 Mini Black Edition este similar cu versiunea precedenta a telefonului alaturi de capacul din piele de pe spate. S4 Mini Black Edition are un ecran AMOLED de 4.3 inch, o camera foto principala cu un senzor de 8MP cu blit, o camera foto frontala de 1.9MP, un procesor dual-core de 1.7GHz, 1.5GB memorie RAM. 8GB spatiu intern de stocare cu suport pentru card microSD, conectivitate 4G LTE, WiFi, Bluetooth, GPS si o baterie cu capacitatea de 1900mAh. S4 Mini Black Edition ruleaza sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean.

In Rusia, Galaxy S4 Black Edition se va vinde la pretul de 651$ iar versiunea sa mini la pretul de 452$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.