Samsung confirma existenta a trei tablete Galaxy Tab 4

Samsung a facut un lucru nemaivazut pana acum: a confirmat existenta a trei tablete fara insa a le arata. Vorbim despre linia Galaxy Tab 4, care va fi formata din 3 tablete: de 7, 8 si 10 inci.

Acestea vor fi cele mai noi dispozitive din familia de tablete low-end a celor de la Samsung, venite sa completeze seria Tab Pro. Noile tablete vor fi succesoarele liniei Galaxy Tab 3, cu o exceptie – Tab 3 Lite, care va fi vanduta impreuna cu seria Galaxy Tab 4.

Pe pagina oficiala a site-ului, cei de la Samsung noteza dispozitivele cu care Gear Fit este compatibil, iar aceasta lista contine si aceste trei noi tablete, ceea ce inseamna ca acestea sunt oficiale.

Tot ce mai lipseste acum este ca Samsung sa le anunte in mod oficial. Zvonurile aparute anterior in presa vorbesc despre o rezolutie de 1.280×800, un procesor quad-core de 1,2 GHz. Cele doua tablete mai mici ar trebui sa aiba 1GB memorie RAM si 8GB capacitate interna, in timp ce varianta de 10.1 inci va avea 1,5GB memorie RAM si 16GB memorie interna. Toate vor avea slot microSD si vor ajunge pe piata in mai multe variante (Wi-Fi, 3G si 4G LTE).

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus