Free cookie consent management tool by TermsFeed

Apple face o incursiune intrand in domeniul de entertainment pentru masina prin intermediul CarPlay, un sistem digital cu touchscreen ce permite utilizatorilor sai sa imperecheze masina cu iPhone (sau orice alt dispozitiv ce ruleaza iOS ca iPad sau iPod Touch), acesta primeste si o versiune personalizata a sistemului de operare iOS asa ca tot ce este pe telefon se afla si pe masina.

Sistemele de entertainment disponibile folosesc ca metode de intrare mufele analogica de 3.5mm si dispozitivele USB pentru a rezolva problema unei librarii muzicale centralizate; CarPlay extinde interfata dispozitivelor de la Apple intr-un panou de control cu touchscreen asa ca puteti rula aplicatiile favorite, Apple Maps fara ca masina sa dispuna de propriul transceiver GPS.

CarPlay nu este un dispozitiv ce poate fi cumparat folosit pentru un upgrade al masinii, cel putin nu inca. Apple curteaza producatorii auto cu noua solutie media iar companiile ce au aratat interes includ Grupul BMW, Ford, General Motors, Honda, Hyundai Motor Company, Jaguar, Land Rover, Kia Motors, Mitsubishi Motors, Nissan Motor Companu, PSA Peugeot Citroën, Subaru, Suzuki si Toyota Motor Corp.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.