Evenimentul Google I/O va avea loc pe 25-26 Iunie conform unui anunt facut de Sundar Pichai, seful departamentelor Android si Chrome de la Google, pe contul sau Google+ iar pe langa informatii oferite, acesta a alimentat un zvon conform caruia data de lansare pentru Nexus 6 a fost fixata pentru luna Iunie.

Conform Android.gs, conferinta Google I/O din acest an se va axa pe noile servicii si aplicatii oferite de Google si nu pe anuntarea de noi dispozitive. Informatia provine de la un angajat al Google din Dublin ce a mai spus si faptul ca Android 4.5 si tableta Nexus de 8 inch va fi prezentata in luna Iunie dar pe langa aceste informatii, Pichai a mai declarat intr-un interviu la MWC 2014 ca nu ar trebui sa asteptam ca Nexus 6 sa se lanseze in prima parte a acestui an.

Google si-a creat un obicei in lansarea propriilor dispozitive alaturi de noile versiuni Android, ultimele modele ale companiei au fost prezentate publicului in luna Octombrie a anului trecut. Nexus 6 se va baza pe platforma hardware a dispozitivului LG G3 iar daca ultimele informatii sunt corecte am putea afla specificatiile G3 in Iunie (si specificatiile Nexus 6 pe baza acestora).

Am putea vedea in succesorul dispozitivelor Nexus un ecran de 5 inch ce va rula la o rezolutie FullHD sau 2K, 3GB memorie RAM, procesor quad-core Snapdragon 805, camera foto principala cu un senzor de 13MP si o baterie cu o capacitate de 2500mAh.

Sursa: Android.gs

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.