Samsung a confirmat oficial Galaxy S 4 Mini – un ecran de 4.3 inch, procesor cu doua nuclee de 1.7GHz. Nu este o surpriza ca se lucra la el dar a fost anuntat oficial astazi, o anuntare ce ne-a prins cu garda jos. Acesta este, Samsung Galaxy S4 Mini.

Putem spune cu siguranta ca are un procesor cu doua nuclee de 1.7GHz, Android 4.2.2, GPS, GLONASS, WiFi, memorie interna de 8 GB (expansiva pana la 64) si 1.5GB de memorie RAM. Ecranul are dimensiunea de 4.3 inch Super AMOLED qHD si este tinut in viata de o baterie de 1.900mAh iar camerele de 8 si 1.9 MP. Are suport LTE 4G – asa cum speram – in 6 benzi plus ca este disponibil di in versiunea dual-SIM 3G pentru cateva piete. Optiunile prinvind culoarea: alb si negru (momentan), nu exista un pret oficial si disponibilitate in acest moment. Se pare ca Mini tocmai ce a devenit mai mare.

Ceva ce ne surprinde este ca noul Samsung Galaxy S 4 Mini va avea si o varianta dual-SIM pentru retelele 3G, nu stim daca aceasta varianta va fi disponibila si in Romania, dar, peste toate, specificatiile sunt in mare parte asa cum ne asteptam, ecranul il face ca un Mini mai Mare.

Despre lansare, compania nu a spus nimic, in Anglis cel putin, se presupune ca va deveni disponibil in luna Iulie a acestui an.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.