Va oferim mai jos o lista cu cele mai bune 15 aplicatii Google Chrome™ care va vor usura munca pe orice tip de dispozitiv, fie ca este vorba de un pc cu windows, un Mac sau un Chromebook.

Gmail Offline

Aceasta aplicatie este disponibila in Chrome Web Store si a fost mult imbunatatita de la debutul in 2011. Acum, aplicatia suporta Rich Text Format si atasamente, si o puteti folosi pentru a va descarca mail-urile primite in ultima saptamana sau luna.

Editorul Pixlr

Pasionatii de Photoshop s-ar putea sa rada cand aud de Pixlr Editor, dar isi face treaba, de la desene de baza la cele intermediare ca grad de dificultate si editarea de imagini. Pixlr vine cu o gama variata de unelte si layere. Poate salva si deschide fisiere in format .PSD. Desi Pixlr nu functioneaza in totalitate online, odata ce l-ati deschis in browserul dumneavoastra, aplicatia functioneaza fara a necesita o conexiune. Ar fi bine sa va instalati si extensia Edit in Pixlr, care va ofera posibilitatea sa trimiteti imaginile direct in aplicatie printr-un click dreapta.

TweetDeck

TweetDeck ofera o modalitate excelenta de a trece in revista cronologia, mentiunile si listele. Chiar daca nu sunteti un utilizator inrait al Tweeter-ului, aceasta aplicatie merita instalata datorita faptului ca va acutalizeaza automat cronologia si pentru modul in care va avertizeaza atunci cand cineva va mentioneaza intr-o postare.

Read Later Fast

Daca planuiti sa va deconectati de la internet, folositi aceasta aplicatie epntru a salva articole de pe web. Aplicatia va odera atat formatul initial al paginii accesate cat si o varianta Text View pentru o lectura mai usoara. Atentie: aceasta aplicatie va instaleaza automat un instrument de comparare a preturilor, de care insa puteti scapa foarte usor, prin simpla dezinstalare.

Calendarul Google

Aceasta aplicatie nu este preinstalata in Chrome, desi poate ar trebui. Cea mai buna caracteristica a acesteia este faptul ca va permite sa vizualizati intrarile din calendar fara sa fie nevoie sa fiti conectati la internet. Apasati doar butonul din coltul dreapta sus,si selectati „Offline”.

Imo

Aplicatia Imo combina o serie de servicii de mesagerie, inclusiv AIM, Facebook, Gchat, Skype si Yahoo, intr-o singura fereastra. Chiar daca utilizati numai unul dintre aceste servicii, s-ar putea sa preferati sa utilizatii Imo datorita interfetei sale ordonate.

Reditr

Reditr este o modalitate mult mai eficienta de a naviga pe asa numita „prima pagina a Internetului”. Puteti configura mai multe subreddits pentru a le vedea pe o singura pagina, puteti citi articolele de pe paginile respective direct in aplicatie si vizualiza fotografii prin simpla plasare a cursorului pe ele.

Google Keep

Servicii precum Catch si Evernote va ofera un mod mult mai elaborat de a va lua notite, dar viteza si simplitatea aplicatiei Google Keep o face sa fie o alternativa folositoare. Aplicatia se deschide intr-o mica fereastra pop-up in mod implicit (daca doriti, puteti mari fereasta pentru a acoperi tot ecranul.) si va salveaza automat notele pentru acces offline.

WeVideo

Cine a spus ca aveti nevoie de un soft pentru desktop pentru a edita filmulete? WeVideo este un editor online, care va permite sa combinati si finisati clipuri video si fotografii, sa adauga muzica, si sa publicati filmuletele editate direct pe Google Drive si YouTube. De precizat fatul ca WeVideo impune o limita de export lunar de 15 minute si o capacitate de stocare de 5 GB gratuiti pentru fiecare cont.

Zoho Docs

Desi aplicatiile de birou Google Drive sunt preinstalate cu Chrome si functioneaza bine offline, poate doriti sa pastarti si aplicatia Zoho Docs. Zoho Writer are un design asemanator cu cel al Office-ului, iar Zoho Sheets ofera macrosuport, o caracteristica care lipseste din Google Sheets. Aplicatia poate salva documente intr-o varietate de formate, cum ar fi .DOC sau .ODT.

Write Space

Aceasta aplicatie are o abordare opusa: Frumusetea sta in simplitate. Aplicatia se deschide pe tot ecranul si singura optiune este afisarea numarul de cuvinte in partea de jos. Puteti ajusta fontul si culorile de fundal pe placul dumneavoastra, de asemenea, dimensiunea textului si aspectul paginii. Write Space functioneaza si offline, salvand in mod automat ceea ce scrieti, astfel incat sa puteti inchide si redeschide aplicatia de cate ori doriti.

TwistedWave (beta)

Acesta este un recorder audio multitrack si editor pentru browserul dumneavoastra, cu o multime de efecte si instrumente de editare. Desi aplicatia nu functioneaza offline, ofera posibilitatea importarii si exportarii direct in Google Drive si SoundCloud, scutindu-va de corvoada de a incarca si dezcarca totul. Durata unui proiect este limitata la 20 de minute.

Codenvy IDE

Oricine poate lucra intr-un browser Web cu Codenvy IDE. Aceasta aplicatie permite crearea de site-uri in formate cum ar fi CSS, HTML, PHP si Python. Dispune de optiunea de editare WYSIWYG si ecran de previzualizare. Versiunea gratuita include proiecte publice si colaborari nelimitate.

Calculator stiintific

Cand calculator computerului dumneavoastra nu va este suficient, Calculatorul stiintific este alegerea perfecta pentru o serie de operatii complexe, cum ar fi functiile, constantele si bazele diferite. Aplicatia functionează offline, si puteti alege sa o vizualizati intr-o fereastra pop-up in loc de o fila browser.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Un comentariu

  1. Avatar of Valeria

    Interesante aplicatii, cred ca topul a fost ales de catre webmasteri, sunt aplicatii foarte frumoase si folosite care nu se regasesc in acest top. Mare pacat.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.