Samsung Galaxy Gear a fot printre primele ceasuri inteligente disponibile de la un producator de talie mondiala iar unii utilizatori si-ar dori un design mai atractiv iar altii cred ca gigantul Coreean s-a grabit sa-l lanseze pe piata.

Samsung lucreaza deja din greu pentru a lansa un nou gadget pe piata si, potrivit unor informatii, acesta nu va fi inca un smartwatch pana la urma ci va fi un tracker fitness cunoscut sub numele de Galaxy Band.

Gadgetul va fi similar cu alte benzi fitness disponibile deja ca Nike FuelBand, Fitbit Flex sau Jawbone UP. Galaxy Band va fi un dispozitiv ce va incorpora mai multi senzori ce pot masura umiditatea, miscarea si presiunea. Conectivitatea prin Bluetooth va permite gadgetului sa se conecteze la un smartphone, produs de Samsung sau nu, si ar putea oferi chiar si control vocal conform informatiilor.

Ne putem astepta ca bratara va fi integrata foarte bine cu aplicatia Samsung S Health de pe telefoane ca Samsung Galaxy S4. Majoritatea informatiilor sugereaza ca Galaxy Band va rula pe Android – nici o surpriza aici. Un dispozitiv similar cunoscut ca S Band a fost disponibil odata cu Galaxy S4 dar acesta nu mai este disponibil pe site-ul companiei. S Band a fost creat pentru a face pereche cu S Health, sa urmareasca exercitiile si orele de somn.

Mai multe surse sustin ca ne putem astepta ca Samsung sa prezinte Galaxy Band la evenimentul Mobile World Congress de anul viitor. Mobile World Congress va avea luc in Barcelona, Spania pe 24-27 Februarie.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.