Reprezentantii Toshiba au spus saptamana trecuta ca vor distribui monstre ale primului modul dual-camera alaturi de un cip pentru telefoane, tablete si alte dispozitive portabile incepand cu 31 Ianuarie 2014. Noua solutie va permite capturarea imaginilor la rezolutii inalte dar va suporta si alte functii ca imagini stereo-3D.

Noul produs Toshiba TCM9518MD este primul modul dual-camera ce incorporeaza doi senzori optici de 0.25 inch cu capacitatea de 5MP (5MP*2) ce vor inregistra simultan imagini si date profunde. Dimensiunilr modulului sunt: 18x12x4.65 mm. Cipul dedicat de procesare masoara datele din captura. Utilizat alaturi de aplicatiile proprii ale destinatarilor, modulul suporta noi functii pentru imagine: focus si defocus dar va permite ca anumite obiecte din fotografii sa fie extrase si sterse. Cipul de procesare genereaza imagini pana la o rezolutie de 13MP. Noua solutie de fotografiere va suporta si focus digital.

Compania nu a oferit informatii despre cand va fi disponibil pe piata noul modul prezentat.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.