Samsung Galaxy Grand Duos GT-I9082 primeste Android 4.2.2

Samsung ramane pe linia sa de actualizare a sistemului de operare Android pentru dispozitive asa ca ainceput prin a oferi o actualizare la Android 4.2.2 Jelly Bean pentru phabletul de buget Samsung Galaxy Grand Duos. Aceasta actualizarea marcheaza oficial sfarsitul ciclului de actualizare pentru Galaxy Grand. Cu alte cuvinte, este ultima actualizare pe care o va primi acest dispozitiv.

Actualizarea la Android 4.2.2 aduce cateva imbunatatiri in utilizarea dispozitivului ca widgeturi pentru ecranul de blocare, comenzi rapide si suita de aplicatii S-Apps ce poate fi regasita in modelele de top ale Samsung ca Galaxy S4. Aceasta actualizare vine dupa actualizarile deja aduse pentru Galaxy S II Plus, Galaxy Note 8 si Galaxy Tab 2 7.0 la noul Jelly Bean.

In caz ca nu doriti sa asteptati ca actualizarea sa ajunga si la dispozitivul dvs atunci puteti face click pen linkul de mai jos pentru o actualizare manuala folosind aplicatia ODIN si actualizati-va phabletul Samsung Galaxy Grand Duos (de notat faptul ca o actualizare manuala poate aduce probleme si este riscanta).

Model: Galaxy Grand Duos
Versiune Model: GT-I9082
Versiune sistem de operare: Android 4.2.2 Jelly Bean
Date: 29.07.2013
PDA: I9082XXUBMGA

Pentru mai multe informatii si actualizare verificati sursa: sammobile.com

Alte articole

3 ComentariiComentează

  • Salut ! dupa update nu mai pot trimite poze instant din program, whatsupp nici viber nici fb messenger ..face poza dar nu o salveaza si nu se trimite.am reinstalat si aplicatiele si tot nu se rezolva problema …ce pot face?va rog ajutati`ma urgent !!

  • Salut! Am si eu o problema cu acest update. De cand am facut acest update nu mai pot folosi browserul(intra 2-3 secunde apoi iese automat). Ma poti ajuta cu o idee, ceva sa ii pot face?
    Multumesc anticipat!

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus