Nokia a confirmat ca noua actualizare Nokia Lumia Amber a inceput sa fie disponibila pentru telefoane, vor fi disponibile mai multe optiuni pentru dispozitivele Nokia Lumia cu Windows Phone 8: Smart Camera, Glance Screen si altele.

Actualizarea Nokia Lumia Amber a fost anuntata prima data pentru Lumia 925 ce incorporeaza toate optiunile Amber pe langa actualizarile oferite de Microsoft pentru Windows Phone. Actualizarea va fi disponibila pentru Lumia 920 si Lumia 820 pentru inceput dar si 521, 810 si 928 dinSUA. Actualizarea va fi disponibila intr-un final si pentru Lumia 520, 620, 720 iar Nokia a declarat ca toate dispozitivele vor primi actualizarea pana la sfarsitul lunii Spetembrie.

Detaliind continutul actualizarii, Nokia ne spune ca telefoanele vor primi o mai buna procesare a imaginii pentru Lumia 920 cu control ISO de la 800 la 3200 utila pentru fotografierea la lumina scazuta. Amber va permite si acces la noua aplicatie de la Nokia pentru camera: Smart Camera din Store asa ca va putea fi descarcata iar utilizatorii vor putea folosi optiunile sale ce au fost limitate pana acum pe telefoanele Lumia 925 si Lumia 1020: Best Shot, Action Shot, Motion Focus dar tinand cont de limitarile hardware ale fiecarui dispozitiv in parte.

O alta noutate in actualizare este Glance Screen, un ecran pentru modul stand-by ce este destul de folositor, Lumia 520 si noul 625 nu vor primi aceasta optiune – compania spune ca acestea au o memorie mica. Mai sunt si alte noutati ca: actualizare Here Maps, dubla atingere pentru a iesi din modul stand-by, intoarcere pentru mod silentios si altele.

Nokia a declarat anterior ca actualizarea Amber ar trebui sa actualizeze Radio FM in dispozitivele care au incorporat modulul hardware, din cate stim toate telefoanele Lumia au acest modul cu exceptia Lumia 620.

Noua actualizare Nokia Lumia Amber va fi disponibila pe regiuni, model de telefon, operator mobil asa ca mai dureaza pana la o acoperire totala.

Sursa: conversations.nokia.com

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.