Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat 23 August

Unpacked

Samsung este gata să lanseze o nouă versiune a popularului smartphone supradimensionat, Galaxy Note. Compania a trimis deja invitații pentru presă iar pe rețelele sociale au fost publicate imagini care sugerează un nou eveniment Unpacked.

Imediat după informațiile despre evenimentul Unpacked, în presa internațională au apărut foarte rapid primele imagini ale viitorului dispozitiv. Samsung Galaxy Note 8 va folosi un ecran curbat cu un design specific terminalelor de top Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus.

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Din imagine nu ne putem da seama de dimensiunea ecranului dar putem observa sistemul dual folosit pentru camera foto principală, blițul LED / senzorul pentru măsurarea bătăilor inimii dar și senzorul pentru citirea amprentelor amplasat lângă camera foto principală. Lateralele par a fi metalice iar în partea de jos putem observa forma specifică a unui port USB de tip C, slotul pentru S Pen, orificiile difuzorului și mufa audio de 3,5mm.

Zvonurile prezente în mediul online vorbesc despre un ecran Super AMOLED de 6,3 inci, procesor Exynos 8895 sau Snapdragon 835 dar și 6GB capacitate a memoriei RAM. Dispozitivul va fi lansat luna viitoare așa că va trebui să așteptăm pentru a afla mai multe detalii oficiale.

Samsung a confiormat că va prezenta noul phablet de top Galaxy Note 8 în cadrul unui eveniment special organizat pe data de 23 August. Evenimentul va putea fi urmărit și prin live streaming.

Foto: BGR

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus