Electrolux a anunțat achiziționarea companiei Best, producător european de hote de bucătărie inovatoare, recunoscute pentru design-ul lor. Achiziția permite brand-ului Electrolux să dezvolte o gamă completă de soluții culinare integrate și să își continue obiectivele de creștere pe termen lung, în regiune.

Compania Best a avut în 2016 vânzări nete de 42 de milioane de Euro (echivalentul a aproximativ 400 de milioane de coroane suedeze) și 450 de angajați, în principal în unitățile de producție din Cerreto d’Esi (centrul Italiei) și în Zabraze (Sudul Poloniei). Compania face parte din grupul Broan-Nu Tone, un producător și distribuitor nord-american de produse rezidențiale de ventilație.

“Achiziția companiei Best este un demers strategic perfect pentru a consolida potențialul Electrolux de proiectare, cercetare, dezvoltare și producție de hote de bucătărie, un aspect de business esențial, ce ne determină să oferim consumatorilor experiențe culinare remarcabile.”

– a declarat Dan Arler, Head of Electrolux Major Appliances Europe, Middle East & Africa.

Grupul Broan-Nu Tone va continua să proiecteze, să producă și să comercializeze brand-ul Best de produse de ventilație pentru bucătărie, în nordul Americii. Achiziția se află sub rezerva aprobării de către autoritățile de reglementare internaționale, iar finalizarea acesteia este asteptată în cel de-al treilea trimestru al anului 2017.

Pentru mai multe detalii despre produsele și promoțiile Electrolux Romania, puteți accesa electrolux.ro.

Oferte și promoții la produsele Electrolux puteți găsi și la eMag.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.