Toamna aceasta aduce în Bucuresti un eveniment B2B de referință pentru transportatori: Trans-IT, singurul eveniment care adună în același loc toți furnizorii de soluții IT de care are nevoie industria de Transport & Logistică.

Ediția Trans-IT 2017 va avea loc pe 28-29 septembrie, la Crystal Palace Ballrooms București, joi și vineri între orele 10:00-20:00.

Logistică și IoT

Logistica nu putea lipsi dintr-o conversație în care Internet of Things, Big Data și AI sunt pe buzele tuturor. În Septembrie ne poți vedea cum se aplică trendurile globale pe 4 dintre cele mai relevante teme pentru transportatori: ITMS, Transport Control & DP Systems, Data Processing și E-business.

Managementul lanțului de aprovizionare se bazează azi la fel de mult pe digitalizare cât și pe infrastructura fizică. Industria transporturilor este una dinamică, globalizată și ultra-competitivă, în care ritmul accelerat de absorbție a noilor tehnologii rămâne poate una dintre puținele constante.

De la basic GPS tracking la TMS-uri complexe intermodale, pentru fiecare nevoie a unei firme de transport și logistică există acum o soluție IT care o deserveste, iar Trans-IT este aici pentru a le aduna pe toate în același loc.

Trans-IT targetează o piața de +54 000 firme de transport. Doar în România sunt înregistrate peste 54.000 de companii locale de transport și logistică. Suntem parte dintr-o piață europeană ce angajează peste 11.2 milioane de oameni și generează, în medie, 14% din PIB-ul țărilor membre UE, iar România este unul dintre puținele sectoare ce au în continuare loc de creștere. E un domeniu care are toate șansele să explodeze odată cu avansarea infrastructurii fizice.

Demo Stage + Trenduri globale în IT

Companiile IT ce vor expune la eveniment sunt invitate să se prezinte pe Demo Stage, în cadrul a 4 track-uri principale: Integrated Traffic Management Systems, Transport Control & Dynamic Positioning Systems, Data Processing Systems și E-commerce & E-business.

Business to business

Trans-IT aduce sub același acoperiș mai mult de 90 de companii din elita sectorului IT, față în față cu reprezentanți top-management ai unei piețe de peste 54.000 de companii din industria româneasca de Transport & Logistică, ca tu să îți cunoști viitorii parteneri de afaceri.

Evenimentul Trans-IT este organizat între 28-29 septembrie, în București la Crystal Palace Ballrooms Bucuresti. Accesul este gratuit, dar permis doar publicului B2B, in baza unei invitatii pe care o puteti obtine online de pe site-ul evenimentului pe trans-it.ro.

Pentru expozanti, deadline-ul de inscriere este 15 August. Aplicatiile pot fi trimise de pe site-ul evenimentului trans-it.ro .

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.