Samsung Galaxy S II TV este un nou smartphone ce vine cu un receiver TV incorporat. In ciuda numelui, Galaxy S II TV nu are aproape nici o legatura cu Galaxy S II. Acesta este un telefon Android nou ce vine cu un receiver TV digital cu o antena retractabila inclusa.

Samsung Galaxy S II TV are suport pentru standardul ISDB-T si va permite sa vizionati TV Live direct de pe telefon – pe un display de 4 inch la o rezolutie de 800x480px. Alte specificatii includ un procesor dual-core de 1GHz, o camera foto princiapal de 5MP. 4GB spatiu de stocare, slot microSD si o baterie de 1500mAh. Samsung Galaxy S II TV ruleaza sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean.

Noul telefon Galaxy S II TV este un dispozitiv impresionant in ciuda specificatiilor sale de nivel mediu. Din pacate nu ne putem astepta sa punem mana pe el prea rapid deoarece nu ne asteptam sa fie disponibil peste tot in lume. Samsung planifica sa aduca Galaxy S II TV in Brazilia unde va veni intr-o versiune dual-SIM.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.