Au fost lansat cateva telefoane ce ruleaza Firefox OS la diferiti operatori mobili din lume (cel mai notabil Telefónica in Spania si America de Sud) dar o lansare ampla in SUA si Anglia inca mai are de asteptat. In ciuda acestui lucru, ZTE vrea inca sa vanda telefonul ZTE Open cu Firefox OS utilizatorilor ce doresc sa plateasca pentru el si in aceste tari asa ca s-a indreptat spre comercializarea acestuia prin intermediul eBay.

Open este primul telefon produs de ZTE ce ruleaza Firefox OS si desi nu atrage prea multa atentie din partea amatorilor de hardware cu ecranul sau de 3.5 inch HVGA si procesorul low-end, acesta poate oferi SUA si Angliei o prima vedere a noului sistem de operare mobil oferit de Mozilla.

ZTE Open ofera toate functiile oricarui telefon – apeluri, mesaje, email, camera plus o experienta aditionala pe care unii utilizatori o doresc ca: integrare social media cu Facebook si Twitter, servicii de localizare ca Nokia HERE maps ce include tranzit local si informatii despre trafic si mult iubitul browser web Firefox si Firefox Marketplace.

Aplicatiile care sunt deja disponibile in Marketplace sunt: eBay, Badoo, Terra, KAYAK, The Weather Channel, TMZ, AOL, Wikipedia, CNNMoney, Huffington Post, TIME< Facebook, Airbnb, Time Out, Twitter si SoundCloud. ZTE Open este unul din primele telefoane ce ruleaza Firefox OS, noul sistem de operare aduce o noua capabilitate de cautare ce permite dispozitivului sa se adapteze dupa nevoile utilizatorului si este inclus doar in Firefox OS>

Cei interesati in a cumpara ZTE Open acesta are un pret de 79.99$ din magazinul oficial ZTE de pe eBay incepand de vineri.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.