Samsung Galaxy S2 va ramane la Android 4.1.2 din cauza unor probleme la TouchWiz

Viitorul nu suna prea bine pentru un telefon ce candva a fost in topul produselor Samsung. Samsung Galaxy S2 nu va primi actualizare la Android 4.2.2 si va ramane cu versiunea 4.1.2.

La inceputul acestui an a aparut o lista ce indica ce dispozitive Samsung vor primi actualizari si la ce versiune Android vor fi actualizate. Lista includea, la sectiunea Android 4.2.2 Galaxy S2 dar si Galaxy Note. Ambele dispozitive s-au bucurat de actualizari mult asteptate de la Android 2.3.6 la 4.0.4 si la 4.1.2.

Lucrurile nu vor merge asa cum a fost intentionat. Se pare ca Samsung are probleme la ajustarea interfetei TouchWiz lasand producatorul fara nici o alegere, dispozitivele nu pot fi actualizate. Galaxy S2 Plus va primi o noua actualizare.

Acesta nu este un lucru surprinzator intr-o lume in care modele noi de telefoane apar in fiecare an lasandu-le pe cele mai vechi in praf. Motivarea acestor no actualizari

Sursa: SamMobile

Alte articole

1 ComentariuComentează

  • Imi place samsung detin un samsung dar nu sint multumit de softul lor android e praf sper ca actualizarile astea sal faca mai bun

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus