Noile tablete Kindle vor fi de trei ori mai rapide

Noua generatie de tablete Kindle a celor de la Amazon va depasi modelele existente deja pe piata, reiese dintr-un raport.

Preluand informatii din mai multe surse de incredere, cei de la BGR au anuntat ca noile modele de tablete Kindle aflate acum in testare vor fi de trei ori mai rapide. Nu se stie cat adevar este la mijloc, insa cei de la Amazon urmeaza sa lanseza trei noi tablete in aceasta toamna.

Cu un ecran cu rezolutie de 1.920×1.200 pixeli, noua Kindle Fire va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 800, cu o viteza de pana la 2GHz.

Ruland versiunea imbunatatita Android 4.2.2, tableta Kindle Fire HD de 7 inci va avea o memorie de 2GB, camera frontala si Wi-Fi. Rezolutia acestui dispozitiv va fi de 1.920×1.200 pixeli, iar in ceea ce priveste capacitatea interna de stocare, cei interesati vor putea alege intre variantele cu 16GB, 32GB sau 64GB.

Cea de-a treia tableta, Kindle Fire HD de 8,9 inci va avea, de asemenea, un procesor Qualcomm Snapdragon 800, 2GB de RAM, o camera frontala cu rezolutie de 2.560×1.600 pixeli si o gama larga de optiuni in ceea ce privest capacitatea de stocare.

Noile tablete sunt concepute sa fie mai usoare si mai comode decat modelele existente pe piata.

Sursa: Cnet News

      

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus