Nokia este una din companiile cele mai mari partenere cu Microsoft pentru dispozitivele cu Windows Phone 8 dar asta nu inseamna ca Nokia este 100% multumita de aceasta platforma. Nu este lipsa de dispozitive Windows Phone disponibile deoarece sunt destule, dar Nokia este dezamagita de numarul de aplicatii disponibile si de lipsa de actualizari.

Vicepresedintele Nokia – Bryan Biniak – intr-o declaratie facuta pentru International Business Times spune ca Nokia incearca sa aduca Microsoft inapoi pe „cai”, timpul se scurge pentru a face din platforma un mare impact. Biniak mentioneaza lipsa de aplicatii pentru Windows Phone spunand ca Nokia produce multe dispozitive cu Windows Phone, nu le va cumpara nimeni daca aplicatiile esentiale nu sunt disponibile.

Acesta spune ca „daca este o aplicatie ce place mult cuiva si nu este disponibila acolo, este pierduta oportunitatea unei vanzari.„.

In esenta, Biniak spune ce am mai auzit si pana acum despre platforma Windows Phone: „Nu poti vinde un telefon fara aplicatii, pur si simplu nu poti,„. Sunt disponibile pe piata destule telefoane cu Windows 8 destul de fantastice, Nokia Lumia 1020 isi va face aparitia curand, dar Briniak spune ca fara aplicatii, acestea sunt nefolositoare.
Sursa: IBT

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.