Samsung ofera 200 milioane de dolari pentru Novaled, producatorul tehnologiei si materialelor pentru fabricarea display-urilor OLED.

Reprezentanti ai companiei Novaled au refuzat sa comenteze pe aceasta tema dar au declarat ca au un anunt de facut in cateva zile. Un purtator de cuvant de la Samsung a refuzat deasemenea sa comenteze acest aspect, acesta a facut referire la companie Cheil Industries, cunoscut ca si Samsung Chemical, ce ar putea cumpara Novaled, potrivit Wall Street Journal si Bloomberg.

Novaled produce tehnologii si materiale pentru imbunatatirea tehnologiei OLED sau a altor electronice organice si le vinde producatorilor de display-uri.

OLED – dispozitive compuse din mai multe straturi subtiri din materiale organice de cativa nanometri grosime ce amit lumina difuza cand este aplicvata electricitate asupra lor. Sunt folosite in display-uri ce ofera culori clare si au potentialul de a face un consum de energie.

Via: IDG News Service

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.