Noua versiune a sistemului de operare Android 6.0 Marshmallow a fost lansată în urmă cu patru luni iar Samsung de abia a început să ofere utilizatorilor posibilitatea de a își actualiza dispozitivele din luna Februarie iar primele dispozitive actualizate au fost Galaxy S6 și S6 Edge.

Conform unor informații oferite de SamMobile, noua versiune a sistemului de operare va ajunge și pe Galaxy S5, modelul de top al companiei lansat în 2014. Android 6.0.1 Marshmallow este gata să ajungă pe telefoanele utilizatorilor.

Actualizarea a fost confirmată în Coreea de Sud pentru anumite modele ale Galaxy S5 din rețeaua de telefonie LG Uplus. Acesta este doar primul pas iar utilizatorii din întreaga lume se vor bucura de Marshmallow în curând.

Între timp, Google ne-a pus la dispoziție o vesiune preview pentru următoarea versiune a sistemului de operare cunoscută sub numele de Android N, ce va fi lansată publicului în acest an.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.