Samsung a introdus un nou telefon Android Dual SIM: Galaxy Trend 3 care vine ca un succesor al Galaxy Trend II ce a fost lansat in Aprilie.

Fata de modelul anterior – ce rula Android 4.1 si avea und isplay de 4 inch – noul Galaxy Trend 3 ruleaza Android 4.2 si are un display de 4.3 inch ce ruleaza la o rezolutie de 800x480px. Alte spcificatii includ un procesor dual-core de 1.2GHz, suport pentru card microSD si are o baterie cu capacitatea de 1800mAh.

Samsung Galaxy Trend 3 este disponibil in China de cateva zile in culoarea alba. Siteul oficial Samsung China prezinta 4 modele: G3502U – deblocat, G3502 – pentru China Unicom, G3508 – pentru China Mobile, and G3509 – pentru China Telecom dar nu au specificatii diferite.

Nu se stie sigur daca Galaxy Trend 3 va fi lansat si pe alte piete, probabil ca la un anumit punct, avand in vedere ca Trend 2 ce a fost vandut initial in China s-a lansat si in India – ne putem astepta sa vedem Galaxy Trend 3 si pe alte piete.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.