Motorola DVX: o versiune low-cost al Moto X?

Se zvoneste ca Motorola lucreaza la o alternativa mai ifetina al telefonului sau de top Moto X. Zvonurile sustin ca numele noului dispozitiv ar fi DVX si, potrivit PhoneArena intr-un articol publicat,va fi disponibil in SUA incepand cu luna Octombrie.

Nu se cunosc prea multe informatii depsre specificatiile telefonului altele in afara lipsei de conectivitate 4G LTE dar daca ne luam dupa imaginile publicate pe Weibo, Motorola DVX va avea patru carcase ce se pot schimba. Telefonul nu are aceeasi abundenta de optiuni disponibile ca si Moto X asa cum pare ca nu are nici acelasi nivel de atentie la detalii (Carcasele par plate si ieftine) dar daca planurile companiei sunt de a vinde Motorola DVX la un pret mai mic decat Moto X atunci era asteptata o “taiere” de undeva.

Nu ar fi nici o surpriza daca Motorola ar lansa un nou telefon sub brandul Moto X. Luna trecuta, Directorul Executiv al companiei, Dennis Woodside, a declarat catre CNet ca Motorola vede Moto X ca un brand nou si ca ne putem astepta la “produse aditionale in lunile ce urmeaza“.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus