Nexus 5: un nou smartphone de top mult asteptat

Informatii cu aparitii in teste ne prezinta un nou dispozitiv de top ce va fi un inamic al iPhone 5S dar si al tuturor dispozitivelor Android deja lansate.

Cateva teste de benchmark ne prezinta faptul ca Nexus 5 va ajunge in top la performanta grafica. Ne asteptam ca Nexus 5 sa vina cu un procesor grafic Adreno 330 – potrivit datelor oferite de GFXBench (preluate de Phone Arena) – lucru ce il va aduce la egalitate cu procesorul grafic al iPhone 5S. Nexus 5 va surclasa Sony Xperia Z1 si, cel mai interesant, LG G2 – telefonul de la baza noului Nexus 5.

Datele testelor sunt, desigur, incomplete si neconfirmate, dar se pare ca totusi ne arata de ce este capabil Nexus 5 iar cand vine vorba de jocuri acesta ramane in top. Pe langa procesorul sau grafic Adreno 30 ne asteptam si la alte specificatii ca: procesor Qualcomm Snapdragon 800 si destul suport 4G LTE, totul in spatele unui display de 4.96 inch care afiseaza mult asteptatul Android 4.4 KitKat.

Cel mai interesant mister este faptul daca Nexus 5 va fi o afacere buna ca si predecesorul sau: Nexus 4 care a fost disponibil la un pret de 299$ – fara blocare in retea si fara abonament. Pentru mai multe informatii este nevoie sa mai asteptam, zile sau saptamani pana cand Google va prezenta noul Nexus 5 (undeva in luna Octombrie conform zvonurilor).

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus