Un doctor din Ohio sustine ca iOS 7 te poate imbolnavi

Actualizarea Apple la iOS 7 este cea mai drstica schimbare pentru platforma sa mobila din ultima perioada si, pentru cativa utilizatori, literalmente, de-a dreptul gretoasa. Multi utilizatri care si-au actualizat telefoanele iPhone au greturi din cauza miscarilor subtile din iOS 7.

Am crezut ca innebunesc astazi dupa ce mi-am actualizat telefonul si am observat ca ma simt ametit de fiecare data cand il folosesc. Acum vad ca nu sunt singur! Mi-am folosit telefonul pentru 20 de minute si am simtit o stare de voma. Trebuie sa fie o solutie sa opresc asta!” scrie un utilizator iPhone intr-o discutie de pe forumurile Apple de suport.

Din pacate pentru acel utilizator si pentru oricare altul care este afectat de iconurile ce se misca, nu este o optiune de a fi dezactivata aceasta miscare. Dr. George Kikano, seful unui cabinet de medicina de familie de la UH Case Medical Center din Ohio a declarat catre FoxNews.com ca utilizatorii se plang de dureri de cap si greturi ca si cum ar suferi de rau de masina.

Aceasta problema are validitate pentru persoanele susceptibile. Nu este nimic diferit fata de un cinematograf IMAX. Urechea interioara este raspunzatoare pentru echilibru iar ochii pentru imagini. Atunci cand acestea nu se sincronizeaza simtim greturi, ameteala. Unii simtim iar altii nu iar persoanele ar trebui sa se obisnuiasca cu starea.” declara Dr. George Kikano.

Este o dezamagire pentru utilizatorii afectati, mai ales ca nu pot dezactiva aceste animatii in iOS 7. In schimb, exista o optiune de a reduce animatiile in sectiunea “Accesibilitate” din Setarile Generale.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus