Cele doua cereri de brevet ale celor de la Samsung, publicate recent de catre USPTO, dezvaluie ceea ce ar putea fi viitorul S Pen, stylus-ul digital al familiei de dispozitive Galaxy Note. Se pare ca Samsung a cercetat posibilitatea de a implementa functionalitati de comunicare la stilou digital incluzand un microfon si un difuzor.

Conform inregistrarii brevetului de inventie, urmatorul S Pen ar putea permite utilizatorilor sa preia apeluri telefonice si sa initieze diferite comenzi vocale. Samsung afirma ca acest stilou „functioneaza ca un substitut pentru un set cu casca fara fir”, si permite utilizatorului „montarea acestuia in buzunarul de la camasa sau alt loc asemanator si comunicarea telefonica prin intermediul acestui terminal portabil”. In conformitate cu imaginile din brevet, stylus-ul are o casca si un microfon, cuplate de un modul de emisie / receptie. Conceptul Samsung este, de fapt, destul de asemanator cu cel pe care l-am putut vedea la primul Asus Padfone, in 2012.

Se pare ca gigantul coreean doreste sa imbunatateasca si manevrabilitatea stylus-ului. A doua cerere de brevet descrie o prindere proeminenta, care se extinde in mod automat odata ce utilizatorul scoate stylus-ul din aparat.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.