Noul Samsung Galaxy S8 va folosi o tehnologie de recunoaștere facială pentru plățile mobile, adoptând astfel o măsură de ultimă oră, evidențiindu-se astfel față de rivalii săi, precum Apple.

Galaxy S8 care urmează să fie prezentat luna aceasta, va încorpora un scanner pentru iris și recunoaștere facială pentru a permite accesul securizat la sericii mobile, inclusiv Samsung Pay. Se poartă deja discuții cu băncile pentru a integra tehnologia de recunoaștere facială în următoarele luni.

Compania coreeană are nevoie să facă senzație după eșecul pe care l-a avut cu Note 7, care le-a aruncat în aer mai mult de 6 mil. dolari. Succesul lui S8 va fi crucial pentru salvarea reputației Samsung.

Dacă până acum telefoanele din seria Galaxy le permiteau utilizatorilor să-și deblocheze dispozitivul prin recunoaștere facială, noul S8 va permite în priul rând autentificarea în aplicațiile de plăți mobile.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.