TechPowerUp lansează GPU-Z versiunea 1.18

TechpowerUp GPU-Z 1.18

Cu siguranță ai auzit de programul GPU-Z dezvoltat de TechPowerUp. GPU-z este un program capabil să îți ofere informații detaliate despre placa video folosită dar și informații utile pentru diagnoza acesteia.

TechPowerUp a lansat astăzi o nouă versiune pentru GPU-Z. GPU-Z, versiunea 1.18.0 aduce mai multe îmbunătățiri dar și suport pentru cele mai noi soluții grafice de pe piață.

Versiunea 1.18 a GPU-Z oferă suport pentru noile cipseturi video NVIDIA GeForce GTX 1080Ti, Quadro P4000, P1000, P600, și P400 dar și pentru AMD Radeon RX 580, RX 570, RX 560 și RX 550. Pe lângă aceste modele high-end, dezvoltatorul oferă suport și pentru procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 500.

Alte îmbunătățiri au fost aduse la la modul de afișare al informațiilor despre subsistemul grafic. GPU-Z 1.18 afișează un mesaj de eroare atunci când sunt probleme la încărcarea unui nou BIOS, programul poate fi rulat odată cu pornirea sistemului de operare dar și suport pentru afișarea frecvențelor mărite de pe procesoarele grafice Intel.

Poți descărca și folosi GPU-Z în mod gratuit. Pentru a folosi cea mai nouă versiune a GPU-Z, poți accesa oricând pagina de descărcare de pe techpowerup.com.

 

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus