Samsung va lansa Galaxy S IV luna viitoare

Compania sud-coreeana Samsung va prezenta utilizatorilor noul smartphone Galaxy S IV pe 14 martie. Potrivit Reuters, evenimentul se va desfasura in New York si va reprezenta unul din cele mai importante lansari ale anului in lumea IT&C

Decizia celor de la Samsung vine in urma mai multor solicitari de la operatorii de telefonie mobila din America, Galaxy S IV urmand sa intensifice concurenta pe piata. Lansarea va fi prima din SUA pentru un model Galaxy in ultimii trei ani, a declarat un purtator de cuvant, si vine in contextul unei ofensive publicitare a companiei pe piata americana, inclusiv prin ironii la adresa fanilor Apple, scrie CNBC.

„Am prezentat Galaxy S III la Londra anul trecut, iar de aceasta data am schimbat locatia (…), intrucat am fost bombardati cu cereri de la operatorii telecom americani pentru prezentarea Galaxy S IV in SUA”, a declarat seful diviziei de dispozitive mobile a Samsung, JK Shin.

Noul Samsung Galaxy S IV va dispune, cel mai probabil, de un ecran cu o rezoluţie de 1080p, un procesor de ultima generatie, o camera mai performanta si un design nou, in tema cu schimbarile ce au avut loc la acest capitol de fiecare data cand a fost lansata o versiune noua.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus