Samsung va mari viteza de transfer WiFi de 5 ori

wifi

Samsung ne spune ca detine o noua tehnologie ce poate mari viteza de transfer WiFi de pana la 5 ori. Noua tehnologie WiFi ce ruleaza la frecventa de 60GHz este capabila sa ofere viteze de transfer pe internet de pana la 4.6Gb/s . Aceste viteze ar putea rupe lagatura dintre retelele fara fir wireless si retelele traditionale cu fir.

Dezvoltarea si punere pe piata a acestei noi tehnologii nu inseamna ca utilizatorii obisnuiti vor putea beneficia de acestea dar ar putea creste capabilitatile retelelor wireless. Momentan, viteza maxima de transfer printr-o retea WiFi este de 866Mb/s.

Fata de tehnologia actuala WiFi ce foloseste frecventele de 2.4GHz si 5GHz, standardul Samsung 802.11ad ce foloseste banda de 60GHz ar putea mentine o viteza maxima prin eliminarea interferenelor canalelor multiple. – Samsung.

Samsung ne spune si faptul ca noul sistem va fi capabil sa mentina vitezele de varf deoarece vor fi indepartate interferentele. Canalele curente WiFi ce ruleaza pe frecventele de 2.4GHz si 5GHz sunt, ambele, lente si mai putin capabile sa ofere viteze de varf.

Samsung declara ca noua tehnologie va fi disponibila anul viitor.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus