Ajuns la cea de-a cincea editie, evenimentul organizat de EESTEC LC Bucharest a devenit o traditie in rândul programatorilor care vor sa se afirme inca de pe bancile facultatii si cauta o provocare diferita de olimpiadele organizate in timpul anului universitar.

Timp de 24 de ore vei avea ocazia sa lucrezi in echipa si sa iti arati calitatile alaturi de alti 44 de studenti pregatiti sa dea ce au mai bun când vine vorba de programare. Asa ca, daca vrei sa iti dovedesti tie, celor din jur si companiilor ce vor veni sa isi caute viitoare talente cât de bun esti, eeStec Olympics 5 este evenimentul pentru tine, de la care vei pleca mai mult ca sigur cu o experienta de neuitat.

Ce se va intâmpla mai exact?

  • Iti formezi o echipa de 3 persoane cu care sa poti colabora cât mai bine si va inscrieti impreuna la maraton. So far so good, right?
  • Treceti de o prima proba eliminatoare, in urma careia vor ramâne in concurs 15 echipe. Piece of cake!
  • Pe 7-8 Noiembrie va prezentati impreuna in holul AN din Rectoratul Universitatii Politehnica Bucuresti, plini de suficienta energie si buna dispozitie pentru a va tine pâna a doua zi. And now, the fun really begins!

Despre tema concursului nu va spunem prea multe pentru ca anul acesta am hotarât sa fie una surpriza si veti afla detaliile in urma inscrierilor si in ziua concursului (Totusi, ca si caracter general, puteti sa stiti ca este vorba de punerea in practica a unei idei de aplicatie intr-un timp cât mai scurt si intr-un mod cât mai eficient).

In paralel cu eeStec Olympics 5, se va desfașura și cel mai așteptat Challenge, PC Garage Challenge! in cazul in care faceți parte din primele 20 de echipe neselectate pentru eeStec Olympics 5, pastrați-va echipa de 3 prieteni și veniți pentru a va testa rapiditatea și creativitatea in programare! Crezi ca poți face fața celor 6 ore intense? Daca raspunsul tau este da, echipele cele mai pricepute vor fi premiate cu gadget-uri de ultima generație de la partenerii noștrii PC Garage!

Inscrierile se vor face pâna pe data de: 30 octombrie pe site-ul: eestec.ro

Power your future, power your code!
Ca sa fii la curent cu toate stirile legate de eveniment, ne gasesti si pe Facebook: facebook.com/eeStec.Bucuresti

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.