O sursa de incredere a publicatiei SamMobile a anuntat ca Samsung are de gind sa prezinte smartphone-ul Galaxy S IV pe 15 martie. Pe rafturile magazinelor acesta va ajunge in prima jumatate a lunii aprilie.

Potrivit informatiilor preliminare, primii vor putea achizitiona smartphone-ul locuitorii din partea de est a Europei, iar vinzarile in SUA, Australia ?i Africa vor incepe in lunile mai-iunie ale acestui an.

Potrivit sursei, smartphone-ul va fi echipat cu un ecran de 4.99 inch Super AMOLED, cu o rezolutie Full HD. In interiorul carcasei se va afla un procesor cu 8 nucree Exynos 5 Octa, 2 GB de RAM, o camera foto de 13 megapixeli, care poate inregistra video la calitate Full HD (30 fps), si o camera frontala de 2 megapixeli pentru apeluri video. Dispozitivul va fi disponibil cu carcasa de doua culori, alb si negru, si va veni cu o versiune preinstalata a sistemului de operare Android 4.2.1 Jelly Bean.

Probabil, invitatiile pentru jurnalisti vor fi expediate imediat dupa  expozitia Mobile World Congress 2013, care va avea loc la sfirsite-ul lunii februarie, in Barcelona. Cei de la Samsung nu au comentat informatiile.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.