HTC anunta Android M7 o lansare grandioasa

Compania taiwaneza HTC a trimis bloggerilor si jurnalistilor invitatii la o prezentare in New York. Evenimentul, tema caruia nu a fost dezvaluita, este programat pentru 19 februarie. In aceeasi zi HTC va avea o alta conferinta de presa la Londra, scrie CNET.

Jurnalistii presupun ca compania va prezenta un nou produs, cel mai probabil, smartphone-ul de top Android M7. Se presupune ca acest model va avea un ecran de 4,7 inch Full HD, cu o densitate a pixelilor de  658 dpi, procesor quad-core tactat la 1.7 GHz, camera de 13 megapixeli si o baterie de 2300 mAh.

Dupa cum a anuntat luna trecuta blog-ul Unwired View, sub carcasa M7 vor fi 2 GB de RAM si 32 GB de memorie interna. De asemenea, pe smartphone ar putea aparea o noua interfata grafica Sense 5, instalata peste sistemul de operare Android Jelly Bean.

Prezentarea HTC este programata cu o saptamina mai devreme decit expozitia Mobile World Congress, care va avea loc pe 25-28 februarie. Anul trecut, cu o zi inainte de inceperea MWC, compania a prezentat gama de smartphone-uri One.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus