Free cookie consent management tool by TermsFeed

SanDisk Corp., un producator de top de solutii de stocare NAND, a prezentat un stick USB ce are conexiuni duble atat micro-USB cat si USB 2.0 cu o dimensiune redusa ce poate fi folosit atat pentru deispozitivele mobile cat si pentru calculatoarele traditionale.

SanDisk Ultra Dual USB Drive ofera o modalitate usoara de a transfera continut de pe un dispozitiv Android (smartphone sau tableta folosind portul micro-USB) catre un calculator dekstop sau laptop (folosind portul USB 2.0). Alte solutii de transfer de date dintre un dispozitiv mobil si un desktop PC necesita conexiuni prin cablu de date, aplicatii sau conexiuni wireless, dar stick-ul SanDisk Ultra Dual USB necesita doar o simpla conexiune prin interfata USB a dispozitivelor mobile ce au suport USB OTG (on-the-go) pentru accesarea spatiului de 64GB oferit.

SanDisk ofera si o aplicatie utila denumita SanDisk Memory Zone ce poate ajuta utilizatorii sa isi organizeze fisierele de pe memoria USB sau sa faca un back-up al fisierelor de pe telefon sau tableta. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play Store.

Memoria USB SanDisk Ultra Dual USB este disponibila la nivel international in optiune cu o capacitate de stocare de 16Gb sau 64GB la pretul de 19.99$ sau 49.99$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.