Seagate a lansat un SSD de 60TB

SSD nou de la Seagate

Seagate a anunțat lansarea unui SSD care va avea o capacitate de stocare de 60TB. Noul dispozitiv de stocare lansat de companie are cea mai mare capacitate din categoria sa.

Noul model SSD lansat de Seagate este destinat doar segmentului business și va fi lansat pentru a intra în portofoliul de produce pentru centre de date de la Seagate. Unitatea de stocare este de patru ori mai mare față de capacitatea celui mai încăpător SSD lansat vreodată pe piață iar acesta are capabilitatea de a stoca nu mai puțin de 12 mii de filme DVD sau chiar 400 de milioane de fotografii.

Unitatea de stocare a fost creată pentru a oferi un acces rapid la date iar arhitectura sa flexibilă este una simplă pentru centrele de date care își vor crește capacitatea de stocare fără a fi nevoie de mai mult spațiu fizic.

Noul SSD SAS de 60TB prezentat de Seagate este momentan disponibil pentru demonstrațiile publice iar o lansare oficială o să avem undeva anul viitor. Versiunea prezentată de companie este una de test așa că nu cunoaștem designul oficial.

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus