Free cookie consent management tool by TermsFeed

Microsoft a lansat o nouă versiune firmware pentru Surface Pro 3 săptămâna trecută și se pare că de această dată compania și-a îndreptat atenția către utilizatorii versiunii mai accesibile a tabletei sale cu Windows 10, Surface 3.

Utilizatorii ar trebui să observe acestă actualizare în Panoul de control al sistemului de operare, în secțiunea Windows Update. Actualizarea o să apară sub numele „System Firmware Update – 8/8/2016„. Compania nu a oferit detalii suplimentare la această nouă versiune firmware așa că utilizatorii nu vor ști ce conține aceasta, momentan.

Microsoft a creat o secțiune dedicată denumtă Surface Update History prezentă pe site-ul companiei dar aceasta nu este pregătită să își informeze clienții la timp cu privirea la actualizări și conținutul acestora. Cea mai recentă actualizare a versiunii firmware a fost observată de Paul Thurrott care a mai atras atenția și asupra faptul că Microsoft oferă actualizări ale sistemului de operare Windows 10 fără a oferi utilizatorilor informații referitoare la conținutul acestora.

Detaliile fiecărei actualizări sunt publicate pe site-ul companiei după 24-48 de ore de la disponibilitatea actualizărilor. Este încă neclar de ce Microsoft nu reușește să își informeze clienții în timp util.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.