Free cookie consent management tool by TermsFeed

Sharp este compania care produce ecrane pentru marii producători de telefoane din lume și se pare că a lansat astăzi un nou telefon impresionant. Noul Sharp Aquos S2 este un dispozitiv cu specificații tehnice bune și cu un ecran care impresionează.

Sharp Aquos S2 are un ecran impresionant cu diagonala de 5,5 inci cu o rezoluție 2K de 1080×2040 pixeli ce se potrivește de minune pe fața telefonului. Marginile laterale lipsesc cu desăvârșire și sunt prezente doar cele din partea de sus și jos unde este amplasat butonul Home.

Specificațiile tehnice nu sunt de top dar sunt mai mult decât medii. Sharp a ales să ofere clienților două variante ale noului telefon: un model standard și un model mai performant iar diferențele sunt date de procesor, memoria RAM și spațiul de stocare disponibil.

Modelul standard folosește procesorul Qualcomm Snapdragon 630, are 4GB capacitate a memoriei RAM și 64GB spațiu intern de stocare iar modelul mai performant folosește procesorul Qualcomm Snapdragon 660, are 6GB capacitate a memoriei RAM și 128GB spațiu intern de stocare. Ambele variante folosesc o baterie cu capacitatea de 3.020 mAh, un senzor pentru citirea amprentelor și rulează sistemul de operare Android 7.1 Nougat.

La nivel de fotografie, telefonul folosește un sistem dual pentru camera foto principală cu două lentile cu apertura f/1.75 amplasate vertial cu blițul LED imediat sub acestea. Telefonul nu folosește un difuzor tradițional ci folosește un sistem avansat de conducție a sunetului prin os pentru a-l reda utilizatorului. Sunetul este redat printr-o mică conductă amplasată în partea de sus a telefonului.

Varianta standard va fi disponibilă în negru, alb, albastru sau verde iar varianta premium nu va fi disponibilă în culoarea verde. Informațiile disponibile sugerează că noul Sharp Aquos S2 va fi disponibil doar pe piața locală din China la un preț de aproximativ 373$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.