Free cookie consent management tool by TermsFeed

Toamna aceasta aduce în București un eveniment B2B de referință pentru transportatori: Trans-IT, evenimentul care adună în același loc toți furnizorii de soluții IT de care are nevoie industria de Transport & Logistică. Ediția Trans-IT 2017 va avea loc pe 28-29 septembrie, la Crystal Palace Ballrooms București, joi și vineri între orele 10:00-18:00. Înscrieri și detalii pe trans-it.ro.

Logistica nu putea lipsi dintr-o conversație în care Internet of Things, Big Data și AI sunt pe buzele tuturor. În Septembrie ne întâlnim în București pentru a vedea cum se aplică trendurile globale pe 4 dintre cele mai relevante teme pentru transportatori: ITMS, Transport Control & DP Systems, Data Processing și E-business.

Managementul lanțului de aprovizionare se bazează azi la fel de mult pe digitalizare cât pe infrastructura fizică. Industria transporturilor este una dinamică, globalizată și ultra-competitivă, în care ritmul accelerat de absorbție a noilor tehnologii rămâne poate una dintre puținele constante.

De la basic GPS tracking la TMS-uri complexe intermodale, pentru fiecare nevoie a unei firme de transport și logistică există acum o soluție IT care o deservește, iar Trans-IT este aici pentru a le aduna pe toate în același loc.

Trans-IT targetează o piață de peste 54.000 firme de transport, doar în România

Astăzi sunt înregistrate în România peste 54.000 de companii locale de transport și logistică. Suntem parte dintr-o piață europeană ce angajează peste 11.2 milioane de oameni și generează în medie 14% din PIB-ul țărilor membre UE, iar România este unul dintre puținele sectoare ce au în continuare loc de creștere. E un domeniu care are toate șansele să explodeze odată cu avansarea infrastructurii fizice.

B2B networking în inima industriei, cu clienții și competiția

Stabilești contacte cu reprezentanții celor mai importante companii din industrie, atât expozanți cât și vizitatori. Trans-IT aduce sub același acoperiș elita sectorului IT, față în față cu liderii pieței de Transport & Logistică, ca tu să îți cunoști viitorii parteneri de afaceri.

Demo Stage + Trenduri globale în IT, aplicate pe 4 track-uri relevante pentru logistică

Companiile IT ce vor expune la eveniment sunt invitate să se prezinte pe Demo Stage, în cadrul a 4 track-uri principale: Integrated Traffic Management Systems, Transport Control & Dynamic Positioning Systems, Data Processing Systems și E-commerce & E-business.

Powered by Microsoft. One-on-one cu specialistul care conectează milioane de afaceri

“IT-ul joacă un rol major în stabilitatea și eficiența industriei de Transport & Logistică, un sector vital pentru nivelul global de trai, în care colaborarea și interdisciplinaritatea sunt esențiale pentru succes. Trans-IT complementează o misiune ce ne ghidează deja de 40 de ani: cea de a facilita atingerea potențialului maxim, atât pentru indivizi cât și pentru organizații, prin uneltele potrivite, performante și ușor de folosit.”

– Andrei Găman, Leading Enterprise Accounts at Microsoft

Pe 28-29 septembrie, așadar, ne întâlnim în București la ediția Trans-IT 2017, la Crystal Palace Ballrooms București. Accesul este gratuit, dar permis doar publicului B2B, în baza unei invitații care poate fi obținută online pe site-ul evenimentului trans-it.ro. Companiile IT ce doresc să expună la Trans-IT pot aplica online tot pe trans-it.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.