LG nu a avut mult succes cu telefoanele Android™ pe pietele din SUA dar in Europa si alte regiuni, brandul Optimus a avut destul succes. Optimus 3D Max este o a 2-a versiune ce este disponibila pe pietele Europene. Optimus 3D Max este o imbunatatire fata de predecesorul sau in multe moduri. Desi materialul carcasei este din plastic, 3D Max este mai subtire si mai usor decat Optimus 3D. LG nu mers prea departe cu designul.

3D fara ochelari

Imaginile 3D fara ochelari pot deveni ceva obisnuit pentru telefoane si dispozitive mobile dar Optimus 3D Max nu a atins potentialul maxim. Efectele 3D din noul dispozitiv nu sunt imbunatatite fata de Optimus 3D. Are o rezolutie joasa de 480×800 pixeli (960×540 reprezinta rezolutia low-end a dispozitivelor din acest an) iar cand efectele 3D sunt activate, rezolutia este redusa la jumatate.

Efectele 3D nu sunt utilizate in meniul telefonului deloc dar camera poate face fotografii cu efecte 3D, din pacate este greu de spus ca formatul 3D de astazi poate fi si cel de maine.

LG Optimus 3D Max vine cu Android 2.3, o mica imbunatatire fata de Optimus 3D (LG Thrill) dara vand in vedere noile versiuni ale sistemului de operare Android, compania ar trebui sa integreze in LG Optimus 4X HD noul sistem dar nu a facut-o. Multe din aplicatiile si jocurile Android necesita versiunea 4 a sistemului din cauza tabletelor si suportului acestora pe tablete.

La nivel de software, LG nu a supraincarcat dispozitivul cu aplicatii si jocuri, vine cu cateva jocuri 3D ca: Nova, Lets Golf 2, Gulliver Travels si Asphalt 6 dar in afara de asta totul este normal. Atlte aplicatii inlcuse: Polaris Office, LG SmartShare, LG SmartWorld, RemoteCall si o aplicatie pentru bursa.

Din punct de vedere hardware LG Optimus 3D Max are un procesor cu doua nuclee de 1.2GHz, 1GB memorie RAM si 8GB de memorie interna de stocare, capabilitati NFC, Bluetooth 3, GPS, compas digital si accelerometru.

Are un port micro HDMI si un slot de card microSD pentru extinderea memoriei de stocare. Camera principala este de 5 MP ce poate crea fotografii 3D iar camera frontala este de 0.3 MP VGA.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.