Samsung ofera un kit de incarcare wireless pentru smartphone-ul Galaxy S4. Va amintiti cand Palm a spus ca incarcarea wireless reprezinta tehnologia viitorului in incarcare? Se pare ca aceasta este o tehnologie apta doar pentru companiile de top, oferita de producatorii de dispozitive premium.

Asezarea dispozitivului pe un suport dedicat incarcarii nu este o imbunatatire majora fata de incarcarea normala prin cablu USB. Samsung ofera o optiune similara pe o nisa mica de interes, si dat fiind faptul ca a vandut peste 10 milioane de telefoane Galaxy S4 in mai putin de o luna, compania si-a propus sa aduca si alte castiguri, o mica fractie din vanzarea dispozitivului.

Noul kit de incarcare pentru Samsung Galaxy S4 utilizeaza incarcarea Wireless Qi standarda si ofera o carcasa neagra pentru telefon pe langa platoul de incarcare. Doar asezati telefonul pe platou si energia este transferata wireless. Acest kit costa 49.99 de dolari.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.