Free cookie consent management tool by TermsFeed

Sony și Microsoft au avut multe jocuri de prezentat în cadrul evenimentului E3 din acest an așa că cele două companii nu au avut anunțuri despre noi dispozitive sau actualizări ale celor vechi. Xbox One cu spațiu intern de stocare de 1TB a fost anunțat înainte de eveniment iar astăzi, într-un final, avem mișcare din partea Sony.

Pe blogul oficial al Sony Europe, compania a dezvăluit „Ultimate Player Edition” PlayStation 4 cu spațiu intern de stocare dublu ce va debuta pe piețele Europene pe 15 Iulie. Compania nu a oferit informatii despre o lansare în alte regiuni din lume dar o lansare în SUA este inevitabilă.

Consola de jocuri cu stocare de 1TB nu a fost singurul anunț al companiei. Sony a anunțat și un design îmbunătățit al modelului de 500GB ce este ma ușor cu 10% și are o eficiența a puterii cu 8% mai mare.

Pe lângă cele două anunțuri, Sony a actualizat aplicațiile PlayStation pentru iOS și Android. Printre noile funcții aduse se numără abilitatea folosirii cardurilor cadou PSD și a codurilor promoționale dar și opțiunea de a afișa comentariile pe telefon sau tabletă în timpul unui broadcast.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.